Неа Флогита – место за вистински одмор

Неа Флогита е мало селце кое се наоѓа непосредно до Неа Модања, на источната страна од полуостровот Касандра (првиот крак од Халкидики). Се работи за исклучително мирно туристичко место, идеално…

Continue ReadingНеа Флогита – место за вистински одмор

Зимување во Пампорово

Ако сѐуште не сте решиле каде ќе одите на скијање оваа зима, нашиот предлог за вас е прекрасниот рекреативен центар - Пампорово. Пампорово се наоѓа на 85 километри јужно од…

Continue ReadingЗимување во Пампорово