Крушево

Куќа „Себастијан“ Крушево

Цена по лице за сместување во:

– двокреветна соба

  •  2 ноќевања 1.160 мкд.
  •  3 ноќевања 1.545 мкд.

– трикреветна соба

  •  2 ноќевања 955 мкд.
  •  3 ноќевања 1.270 мкд.

Куќа „Себастијан“ е лоцирана во мирен и спокоен дел на Крушево, во Влашко маало. Последна куќа е на ридот, а над неа чиста недопрена природа и патеки за пешачење, чист воздух и вистински спокој, мир. Од собите и од кујните има прекрасен панорамски поглед кон градот, оддалечена околу 200 метри од жичарницата и 500 метри од центарот.

Има две сопствени паркинг места за вкупно 6-7 возила.

1 кат

Соба бр. 1 Брачен кревет и единечен стандарден кревет, сопствен тоалет, безжичен интернет, ЛЦД-ТВ. Страничен поглед кон градот.

Соба бр. 2 Брачен кревет и дополнителен кревет на пуштање за две лица, сопствен тоалет, безжичен интернет, ТВ. Директен поглед кон градот.

Соба бр. 3 Брачен кревет и дополнителен кревет на пуштање за две лица, сопствен тоалет, безжичен интернет, ЛЦД-ТВ. Поглед кон планина.

*Заедничка просторија, трпезариска маса со шест столови, комплетно опремена кујна, плотна за готвење, голем фрижидер и прекрасен поглед кон градот.

2 кат

Соба бр. 4 Брачен кревет и дополнителен кревет на пуштање за две лица, сопствен тоалет, интернет, ТВ. Страничен поглед кон градот.

Соба бр. 5 Брачен кревет и дополнителен кревет на пуштање за две лица, сопствен тоалет, безжичен интернет, ТВ. Директен поглед кон градот.

Соба бр. 6 Брачен кревет и дополнителен кревет на пуштање за две лица, сопствен тоалет, безжичен интернет, ЛЦД-ТВ. Поглед кон планина.

*Заедничка просторија, трпезариска маса со шест столови, комплетно опремена кујна, плотна за готвење, голем фрижидер и прекрасен поглед кон градот.

Празнични Патувања

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130