Ски Опенинг Копаоник

SKI OPENING КОПАОНИК
08.12-11.12.2022

 Ski & Snowboard такмичења
Промоција на ски опрема
Наградни игри
Модни ревии
 kids club

08.12.2022 Скопје-Копаоник         

Состанок на групата во 05:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Копаоник во утринските часови.Индивидуални активности за скијање и запознавање со центарот на Копаоник. Во 16 часот сместување во хотел. Вечера. Ноќевање.

09.12.2022 Копаоник

Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни  убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе и ручек во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.

10.12.2022 Копаоник

Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, Вечера. Ноќевање

11.12.2022 Копаоник-Скопје

Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или посета на скијачкиот центар. Во 15часот заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.

ЦЕНA ПО ЛИЦЕ:         130 € / 8.060,00 мкд
ЦЕНA ПО ЛИЦЕ сопствен превоз:        85 € / 5.270,00 мкд 

Цената ги вклучува следните удлуги:

  • Сместување во http://kopapartmani.co.rs на база 3 ПП (појадок и вечера)
  • Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје

Цената не вклучува:

  • Превоз до ски центарот на Копаоник 5€
  • Туристичка такса 1€  по ден (се плаќа на рецепција)
  • Патничко осигурување
  • Гондола – Брзече / Копаоник

 

НАПОМЕНА:

  • За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најдоцна 5 дена пред датумот на поаѓање. 
  • Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата (застој во сообраќај, локални штрајкови, локални предупредувања, каснење на патници, непочитување на сатнина закажана однапред од страна на агенцијата и сл).
  • ЗА ОВОЈ АРАЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ  УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ на СКТМ

Празнични Патувања

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130