Хотел Јанакиев 4*

Термини01.12-17.12.202118.12-26.12.2021
08.01-11.02.2022
27.12-01.01.202202.01-07.01.2022
12.02-18.02.2022
19.02-11.03.2022
ПОЛУПАНСИОН
минимум 4 ноќевања
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(2+1)51€92€136€113€92€
АПАРТМАН(2+2)133€243€365€283€243€

ДЕЦА ДО 5.99 ГОД-БЕСПЛАТНО

ДЕЦА ОД 06-12.99 ГОД , НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГО ВО СОБА ПЛАЌА 21€
ДЕЦА ОД 6-12.99 ГОД , НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО АПАРТМАН ПЛАЌА 12€
ВОЗРАСЕН НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА 30 % ПОПУСТ ОД ЦЕНАТА
ВОЗРАСЕН НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО АПАРТМАН ПЛАЌА 23 €

Хотели Боровец

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130