Хотел „Санта Бич“

www.santahotel.gr

Лоциран на самата плажа, прва линија на море. Целосно реновиран 2018 година. Секоја соба има тоалет, ЛЦД ТВ, мал фрижидер, тераса со поглед кон море. Во склоп на хотелот има голем ресторан, кафебар, базен. Соптвена плажа со чадори и лежалки. Паркинг.

ТерминУслуга (шведска маса)Цена по лице
3 - 6 јуни3 полупансиони13.330,00 (215€)
6 - 10 јуни4 полупансиони17.050,00 (275€)
10 - 13 јуни3 полупансиони15.190,00 (245€)
13 - 17 јуни4 полупансиони19.530,00 (315€)
17 - 20 јуни3 полупансиони16.430,00 (265€)
20 - 24 јуни4 полупансиони21.390,00 (345€)
24 - 27 јуни3 полупансиони15.190,00 (275€)
27 јуни - 1 јули4 полупансиони22.010,00 (355€)
1 - 4 јули3 полупансиони17.980,00 (290€)
4 - 8 јули4 полупансиони22.940,00 (370€)
8 - 11 јули3 полупансиони18.600,00 (300€)
11 - 15 јули4 полупансиони24.180,00 (390€)
15 - 18 јули3 полупансиони20.770,00 (335€)
18 - 22 јули4 полупансиони26.350,00 (425€)
22 - 25 јули3 полупансиони19.840,00 (320€)
25 - 29 јули4 полупансиони26.350,00 (425€)
29 јули - 1 август3 полупансиони21.390,00 (345€)
1 - 5 август4 полупансиони27.590,00 (445€)
5 - 8 август3 полупансиони21.390,00 (345€)
8 - 12 август4 полупансиони27.590,00 (445€)
12 - 16 август3 полупансиони21.390,00 (345€)
16 - 19 август4 полупансиони27.590,00 (445€)
19 - 22 август3 полупансиони21.390,00 (345€)
22 - 26 август4 полупансиони27.590,00 (445€)
26 - 29 август3 полупансиони20.770,00 (335€)
29 август - 2 септември4 полупансиони26.350,00 (425€)
2 - 5 септември3 полупансиони18.600,00 (300€)
5 - 9 септември4 полупансиони24.180,00 (390€)
9 - 12 септември3 полупансиони17.980,00 (290€)
12 - 16 септември4 полупансиони15.190,00 (275€)
16 - 19 септември3 полупансиони16.430,00 (265€)
19 - 23 септември4 полупансиони19.530,00 (315€)

 

Напомени и услови:

  • Цените во табелите се објавени по лице во денари и во евра на база полупансион (појадок и вечера) шведска маса
  • Прво дете до 3,99 години бесплатно
  • Прво дете над 4 години плаќа 50% од сумата
  • Второ дете над 4 години плаќа 25 евра на ден
  • Трето возрасно лице плаќа 70% од сумата

 

Хотели Банско

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130