Небеска Столица 1

Цените се дадени за наем на Студио / Апартман за 7 ноќи

Тип на сместување
Нед/Нед 7 ноќевања
2+0 студио1+1 студио2+1 студио3+1 Апартман4+1 Апартман
Максимум лица23456
18.12 - 25.12
410511644727828
25.12 - 01.01481583716818920
01.01 - 15.015736818791.0081.136
15.01 - 22.015276347989161.028
22.01 - 29.01Sold OutSold OutSold OutSold OutSold Out
29.01 -05.02456553691783881
05.02 - 12.02482584717819922
12.02 - 19.025736818801.0081.136
19.02 - 26.02Sold OutSold OutSold OutSold OutSold Out
26.02 - 05.03481584717819921
05.03 - 12.03456553691783880

Во цената е вклучено:
– Наем на студио / апартман за 7 ноќи
– Користење на ски гардеробер
– Wi-Fi

Bo  цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1,02€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,52€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (плаќање на рецепција)
– Хотелско осигурување за сите гости 0,60€ по лице на ден ( се наплаќа на рецепција)

Напомена:
– Помал престој од 7 ноќи исклучиво на барање со доплата од +25% (минимален престој 3 ноќи)
– Цените се дадени во ЕУР, плаќање се врши исклучиво во денари по курс 1€=61,8 Денари
– Можност за доплата на Полупансион (појадок и вечера) 19,7€ по лице на ден, појадок 8,10€ по лице на ден;Деца до 9,99 години имат 50% попуст
Hotel NebeskaStolica 1 се наоѓа во самиот ски центар (помеѓу 2 ски стази) нема можност да се пристигне со автомобил. Превоз на куфери се врши со моторни санки од страна на хотелот.

Начин на плаќање:
– При резервација е потребно 50% од вкупната сума на аранжманот, доплата се врши на 21 ден пред почетокот на аранжманот.

Oпис на сместување:
– Сите Студија / Апартмани се опремени со TV, телефон,Baby Cot (на барање), купатило со туш, фен, комплено опремена мини кујна.

 • 2+0  студио– 1 просторија со 2 редовни легла (max 2 лица)
 • 1+1 студио – 1 просторија со тросед на развлекување + 1 редовно легло (max 3 лица)
 • 2+1 студио – 1 просторија со две редовни легла + тросед на развлекување (max 4 лица)
 • 3+1 апартман – 2 простории – во спална соба 2 редовни легла, во дневна соба тросед на развлекување + 1 редовно легло / во спална соба француски лежај + редовно легло, во дневна соба тросед на развлекување (max 5 лица)
 • 4+1 апартман дуплекс – две простории на две нивоа си врантрешни скали – во спална соба на кат 3 редовни легла, дневна соба со тросед на развлекување + редовно легло (max 6 лица) 

Услови за откажување и промена на термин:

 • Промена на резервација се врши со доплата од +10% од цените доколку во мометов има расположливост на места
 • Oтказилипроменанатерминсесметазавалиднаисклучивокогаседоставувавописменаформа.
 • 10% одвкупнатавредностнарезервацијата ќебиденаплатенадоколкусеоткажеод денот на правење до 30 дена пред почетокот на аранжманот
 • 20% одвкупнатавредностнарезервацијата ќебиденаплатенадоколкусеоткаже29-15 дена пред почетокот на аранжманот
 • 50% одвкупнатавредностнарезервацијата ќебиденаплатенадоколкусеоткаже14-8 дена пред почетокот на аранжманот
 • 100% одвкупнатавредностнарезервацијата ќебиденаплатенадоколкусеоткаже7-0 дена пред почетокот на аранжманот
 • ДоколкусенапуштихотелотпредвремеХотелотнедозволуваповратнанеискористенисредства.
 • ПроменинаанаржманотнеседозволенизавременапрестојотвоХотелот.

 

Ковид политика:

 • Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници

Празнични Патувања

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130