Мај на Халкидики

Мај на Халкидики

Св. Кирил и Методиј (24-26.5)

*Неа Плагија – Дионисиос – Сивири – Пефкохори*

 

Цена по лице за 2 ноќевања со вклучен превоз:

4.900 денари (79 евра)

 

1 ден (петок) 24 мај

Состанок на групата на договорено место во 4.30, тргнување кон Халкидики во 5 часот. Директно патување до сместувачките капацитети, сместување во студија/ апартмани. Време предвидено за индивидуални активности. Ноќевање.

2 ден (сабота) 25 мај
Слободен ден за индивидуални активности. Ноќевање.

3 ден (недела) 26 мај
Слободен ден за индивидуални активности до 15 часот кога е предвидено тргнување кон Скопје. Пристигнување во вечерните часови.

 

Напомени:

  • задолжително плаќаат најмалку 2 лица во студио/ апартман
  • доплата за 3 или 4 лице 3.410 денари (55 евра)
  • за патување со сопствен превоз се одбиваат 1.240 денари по лице + 1 ноќевање (на 23.5) бесплатно!
  • за деца до 11,99 години се плаќа 50% од цената
  • во цената не е вклучено задолжително патничко-здравствено осигурување (инфо во агенција)

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130