Лето – Промоција

 

Лето 2022г

Куќи „Александра“ и „Стефанија“ – Никити

Термин: 05 – 12 јуни

Промотивна цена по лице: 7.380 денари (119 евра)

* 7 ноќевања

* автобуски превоз

 

Напомена:

  • Плаќаат најмалку 2 лица
  • Трето и четврто лице плаќаат по 3.400 денари (55 евра)
  • За патување со сопствен превоз не се одбива од цената

 

За ова патување важат Општите услови за патување на т.а. Игуана травел и СКТМ!

Апартмани Касандра

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130