Вила Јагода и Малина

https://www.borovetz-resort.com/en/

Рана резервација: |   10% попуст до 30.11.2021
ПОПУСТИ: 7=6 за период од 04.01.2022 – 15.04.2022
ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ СО РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

Цените во табелите се за наем на вила

Вид на сместување01.12-23.12.2021
07.03-15.04.2022
24.12-03.01.202204.01-06.03.2022
Јагода (4+0)95€170€107€
Јагода со сауна(4+0)118€200€130€
Јагода лукс(2+1/3+0)107€182€118€
Малина (5+2)114€188€122€
Малина лукс(5+2)118€190€130€

Во цената е вклучено: ноќевање, паркинг, интернет, шатл автобус.

  • Доплата за дополнително легло(6-то и 7-мо) во Вила Малина- 10€  за лица над 13години,за деца од 04-12.99 години 5€
  • Доплата за појадок : 8€ за возрасни 4€ за деца
  • Доплата за вечера: 13€ за возрасни, 8€ за деца
  • Доплата за Новогодишна вечера(задолжителна) 85€ за возрасни, 45€ за деца од (4-12.99)
  • Туристичка такса 1 евро по лице на ден .

Хотели Боровец

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130