Вила Ѕвончица

 www.vilakopaonik.com

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ЗА 7 НОЌИ

Тип на сместувањеЛица04.12-11.1211.12-25.1225.12-29.0129.01-12.0312.03-26.03
Студио 1+1до 2512597640555512
Апартман 2 до 67257671.025767725
Апартман 3до 87678361.109836767
ВИП Апартмандо 51.0251.4071.4071.2761.194
Петар Пан Апартмандо 71.5001.5001.5771.4931.449
Минимум ноќевања33773

Помал број на ноќевања исклучиво на барање

Во цената е вклучено:

 • Наем на Студио/Апартман
 • Користење на Ски Гардеробер
 • Wi-Fi
 • Секојдневно одржување
 • Рецепција 24/7

Во цената не е вклучено:

 • Туристичка такса 1€ за лице на ден, деца од 7 до 15 год. 0.70€ , деца до 7 гратис
 • Хотелско осигурување 0.20€ за лице на ден

Доплатите се вршат во агенција

Опис на сместување:

 • Студио 1+1 ( максимум 2 лица) – 1 просторија со 2 софи на развлекување 19 m².
 • Апартман 2 (максимум 6 лица)- 2 простории,спална соба со француско легло,дневна соба со 2 софи на развлекување, квадратура до 35 m².
 • Апартман 3 (максимум 8 лица) – 2 простории,спална соба со француско легло, дневна соба со 3 софи на развлекување , квадратура до 40 m².
 • ВИП апартман (максимум 5 лица) – две спални соби со француски легла,, дневна соба со аголна гарнитура,

квадратура 40-50 m²

Петар Пан Апартман ( максимум 7 лица) – две спални соби со француски легла, во галерија софа на развелување и дневна соба со аголна гарнитура

Празнични Патувања

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За подетални информации можете да не контактирате WWW.IGUANA.COM.M

Е - МАИЛ

contact@iguana.com.mk

КОНТАКТ БРОЈ

02 3232-130