Препорачуваме

Jean Marie

Полихроно
Лето 2016

Dionisos

Дионисиос
Лето 2016

Aqua Luxury

Неа Потидеа
Лето 2016

Yannis

Афитос
Лето 2016

од 45€

Tilemachos

Афитос
Лето 2016

од 45€

Galanis

Афитос
Лето 2016

Погледнете ја целата понуда >>

05/23/2016

Што да јадете додека патувате?

Што да јадете додека патувате?

 Колачите полни со шеќер секако дека ќе ве предизвикуваат, но со...

05/18/2016

Патување за двајца

Како патувањeто може да ги зближи паровите?

Патувањето може да ве зближи со вашиот партнер, и за...

05/17/2016

Прв одмор со бебе...

Почнете да се пакувате порано, навистина порано...
Понесете доволно креми за сончање кои ќе ги...

05/16/2016

Каде на одмор летово?

Останува уште неполн месец до крајот на учебната година и до почетокот на уште еден летен распуст,...

Туристички водич: ТАСОС

Краток водич за грчкиот остров Тасос, неговите плажи, архитектура и природните убавини.

Туристички водич: САРТИ

Краток водич за Сарти, неговата околина, ноќниот живот и плажите.

Туристички водич: ЗАКИНТОС

Краток водич за грчкиот остров Закинтос, неговата култура, ноќниот живот на островот, архитектура и природните убавини.

Туристички водич: КРФ

Краток водич за грчкиот остров Крф, неговата историја, архитектура и природните убавини.